Zwangerschapsmassage

De Zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een vrouw. Er is veel blijdschap, maar ook onzekerheid over wat er allemaal gaat gebeuren en of het goed gaat met het kindje. Daarnaast kan een zwangere vrouw zich onrustig of gestrest voelen en last hebben van stemmingswisselingen.

Een zwangerschapsmassage is er op gericht om onderstaande klachten te verlichten en de zwangere vrouw te laten ontspannen.

Misselijkheid / Hoofdpijn / Vocht vasthouden / Vermoeidheid / Slecht slapen / Rugpijn / Bekkenpijn / Nek en schouderklachten / Kramp in de voet of kuit. De meeste zwangere vrouwen kunnen al vrij snel niet meer op de buik liggen, daarom pas ik mijn massage technieken in zij en rugligging toe met ondersteuning van een daarvoor bestemde BodyCushion.

Door het lichaam te masseren herstel je de balans en krijg je weer de kans in contact te komen met je kracht. Je voelt je na de massage levendiger en je krijgt meer energie. Verschillende spieren en spiergroepen worden op aangename wijze behandeld.