Orang Malu Massage

Orang Malu massage is een nieuwe vorm van massage waar het Oosterse continent het Westerse continent omarmt. Bewustwording en bezinning zijn het essentiële uitgangspunt van deze unieke massage die de balans tussen lichaam en geest herstelt.

De massage heeft als fundament de filosofie achter de sage van de Orang Malu. Deze in elkaar gedoken houten afbeelding stelt een boeddha in wording voor. Hij schaamt zich voor het leed van de wereld en koos daarom voor deze ineengedoken meditatie houding. Orang Malu betekent letterlijk “verlegen mens”. Malu staat voor bescheidenheid. De Orang Malu is symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van leven.

De massage: naast ontspannende manuele massagegrepen wordt er ook gemasseerd met verwarmde houten massage rollen (Kayu’s). De rollen zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in de spieren losgemaakt. De massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering en de bloed en lymfecirculatie. Met het verkrijgen van meer energie en een algeheel gevoel van welzijn is de Orang Malu massage absoluut een uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen. Er wordt gemasseerd met verwarmde olie, wat een zeer intens gevoel geeft.